REVIEW-URI
Kawasaki Mule 610 4x4 XC


inapoi la lista
Kawasaki Mule 610 4x4 XC

Kawasaki Mule 610 4x4 XC
"Kawasaki Mule 610 4x4 XC" este versiunea imbunatatita a lui 610 4x4 care vine cu o garda la sol mai mare pentru situatii dificile. UTV-ul poate transporta pana la 2 persoane, este alimentat de un motor de 401 cc, in 4 timpi, racit cu ventilator, OHV, ofera un rezervor de 15.52 litri si o transmisie variabila continua (CVT) cu high, low si reverse.

Pentru a invinge pe orice tip de teren fara probleme, UTV-ul este echipat cu un set de anvelope 26” Maxxis Bighorn 2.0, montate pe jante de 12”. Standard, modelul vine echipat cu scuturi de protectie, iar pentru versatilitate suplimentara, "Kawasaki Mule 610 4x4 XC" este prevazut cu un pat de transport cu o capacitate de 181 kg.

Oricat de grea sarcina sau terenul pe care se desfasoara ea, muncitorii din cele mai indepartate locatii se pot baza pe puterea UTV-ului Kawasaki Mule 610 4x4 XC. Cu o inaltime si garda la sol mai mare decat varianta standard Mule 610 4x4, acest UTV este suficient de bine echipat pentru a face fata cu succes oricarei sarcini off-road. Si in plus pe langa ajustarea suspensiei, inginerii de la Kawasaki au mutat inainte bull-bar-ul fata cu 1.2 inci pentru a face loc anvelopelor off-road si au imbunatatit cabina de pilotaj cu un scaun mai ergonomic si un volan sport.

Pentru a completa design-ul radical si capabilitatile variate, Kawasaki Mule 610 4x4 XC aduce un tren de rulare rezistent si puternic. Motorul de 401cc si transmisia CVT transfera puterea UTV-ului la sol si in plus, Kawasaki Mule 610 4x4 XC poate fi pornit in treapta de viteza Hi/Lo/Reverse si in modul 2WD sau 4WD cu conditia sa tineti apasata pedala de frana.

Cititi mai mult pe ATVROM.RO

ATV Kawasaki noi la cele mai mici preturi din Romania. Importam si distribuim toata gama de atv Kawasaki in Romania. Pentru detalii legate de atv-uri, preturi, oferte, accesorii, piese si service vizitati site-ul nostru de prezentare si nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe mail. Cumpara acum direct de la importator. Ofertarea este disponibila si in rate sau leasing.