REVIEW-URI
Kawasaki Teryx 800


inapoi la lista
Kawasaki Teryx 800

Kawasaki Teryx 800
UTV-ul "Kawasaki Teryx 800 2014" aduce un design complet nou care imparte caracteristici similare cu varianta cu 4 locuri "Kawasaki Teryx 4 800"Kawasaki Teryx 800 are multe trasaturi care il fac o masinarie multi-purpose formidabila.

La prima privire, puteti observa ca 2014 Kawasaki Teryx are un nou look. Caroseria are un nou stil agresiv specific liniei "Kawasaki Teryx"Kawasaki a ales sa foloseasca vopsea premium tip automobil pentru a marca modelele limited edition care sunt disponibile in culorile Candy Lime Green si Candy Burnt Orange si care vin cu o culoare asortata pentru arcurile suspensiei, bratele suspensiei si scaune.

Chiar daca 2014 Kawasaki Teryx 800 a primit actualizari de design, acesta nu a fost singurul lucru nou pe care Kawasaki l-a adus UTV-ului. De notat este motorul V-twin cu injectie cu o capacitate cilindrica mai mare de 783cc care aduce mai multa putere ca oricand. Motorul ofera un cuplu cu 12% mai mare pe toata raza RPM si o crestere a puterii de 26%.

Cititi mai mult pe ATVROM.RO

ATV Kawasaki noi la cele mai mici preturi din Romania. Importam si distribuim toata gama de atv Kawasaki in Romania. Pentru detalii legate de atv-uri, preturi, oferte, accesorii, piese si service vizitati site-ul nostru de prezentare si nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe mail. Cumpara acum direct de la importator. Ofertarea este disponibila si in rate sau leasing.