STIRI
2015 Kawasaki Mule 610 4x4 XC Camo


inapoi la lista

2015 Kawasaki Mule 610 4x4 XC Camo
2015 Kawasaki Mule 610 4x4 XC Camo

Kawasaki Mule 610 4x4 XC Camo este un partener de incredere care este dotat cu tot ceea este necesar pentru a te scoate din necaz in orice moment. Este un UTV cu dimensiuni reduse, potrivit atat pentru sarcinile grele, cat si pentru distractie off-road.


Acesta este dotat cu un motor puternic, in patru timpi, racit cu un singur ventilator, OHV, cu o capacitate cilindrica de 401cc. Motorul este cuplat la o transmisie variabila continua (H, L, R) complet automata ce mentine turatia motorului la nivelul optim indiferent de viteza pe care o aveti sau tipul de teren intalnit. In situatiile mai dificile puteti actiona toate rotile prin 4x4 si sa activati diferentialul blocabil, reducand sansele de a ramane suspendat. Kawasaki Mule 610 4x4 XC Camo este limitat electronic la 40kph (25 mph).


Pentru un plus de functionabilitate, bena este acoperite cu o vopsea cu caracteristici non-alunecare si are dimensiuni generoase, putand transporta pana la 181kg (400 lb). Grila frontala a fost conceputa incat sa fie posibila instalarea unui troliu. Cu acest model de UTV, puteti tracta pana la 1360 kg (3000lbs).


Anvelopele Maxxis® Bighorn 2.0 de 26" puse pe jenti de 12" sunt perfecte pentru terenul off-road. Anvelopele mari ofera o garda la sol mai ridicata de 205.74mm (8.1") pentru a nu fi ingrijorat de terenul accidentat.


Capota din fata se deschide pentru a dezvalui un spatiu de stocare sigilat de 47.69l (12.6 gallons). Un torpedou pe partea pasagerului ofera un spatiu mic pentru depozitare.


Kawasaki Mule 610 4x4 XC Camo are grafica sport si un aspect indraznet. Pe langa acestea, farurile sunt incadrate si asezate mai aproape unul de celalalt, astfel UTV-ul vine cu un aspect frontal distinctiv.


Accesoriile cele mai folosite sunt : parbriz, acoperis din plastic dur, troliu si lama de zapada.


kawasaki-mule-610-4xw

Galerie foto:


ATV Kawasaki noi la cele mai mici preturi din Romania. Importam si distribuim toata gama de atv Kawasaki in Romania. Pentru detalii legate de atv-uri, preturi, oferte, accesorii, piese si service vizitati site-ul nostru de prezentare si nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe mail. Cumpara acum direct de la importator. Ofertarea este disponibila si in rate sau leasing.