STIRI
Cum sa previi aburirea ochelarilor


inapoi la lista

Cum sa previi aburirea ochelarilor
Cum sa previi aburirea ochelarilor

Daca nu detineti ochelari anti-ceata (chiar si aceea pot sa se abureasca) iata cum sa scapi de aceasta grija. In momentul in care caldura se ridica de la geaca sau coboara din casca, te poate pune in incurcatura, scazand vizibilitatea. Adauga si umiditatea din aer si poate deveni o adevarata provocare sa porti una dintre cele mai fundamentala piesa de echipament.


Solutia este simpla : cateva picaturi din orice tip de detergent de vase lichid. Folositi o bucata de panza uscata pentru a curata bine de impuritati lentila de la ochelari. Apoi puneti doua picaturi pe partea din fata si din spate a ochelarilor si frecati pana se usuca complet, fara a clati cu apa.


O data ce ati terminat, ochelarii vor avea protectie anti-ceata si indiferent de conditiile atmosferice vot fi perfecti ca si utilitate. De asemenea, va impiedica si depunerea de praf pe lentila. Rezultatul va fi o viziune superioara periferica.


 

goggles


Galerie foto:


ATV Kawasaki noi la cele mai mici preturi din Romania. Importam si distribuim toata gama de atv Kawasaki in Romania. Pentru detalii legate de atv-uri, preturi, oferte, accesorii, piese si service vizitati site-ul nostru de prezentare si nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe mail. Cumpara acum direct de la importator. Ofertarea este disponibila si in rate sau leasing.