STIRI
Curtis Heater sistem de incalzire pentru Kawasaki Mule Pro Series


inapoi la lista

Curtis Heater sistem de incalzire pentru Kawasaki Mule Pro Series




Curtis Heater sistem de incalzire pentru Kawasaki Mule Pro Series

Toata lumea implicata in lumea ATV-urilor si UTV-urilor, cunoaste capacitatile extraordinare ale modelului Kawasaki Mule Pro, unul dintre cele mai bune side-by-side-uri utilitare de pe piata, extrem de apreciat de catre fermieri si proprietarii de pamanturi si gospodarii din SUA si Canada. Si de asemenea, cunosc faptul ca treaba in asemenea domenii nu se termina niciodata, indiferent de sezon, de aceea vehiculul isi face datoria si pe soare si pe ploaie si pe canicula si pe ger.


Curtis-Heater-Kawasaki-Mule-671x382


Tocmai in intampinarea problemelor create de temperaturile scazute vine si incalzitorul de cabina special proiectat pentru Mule Pro, produs after-market de prolifica si inovatoarea companie Curtis Industries LLC, poate mai putin cunoscuta prin Europa, dar un nume de rezonanta pe continentul nord-american.


Inainte de toate, Curtis Heater for Kawasaki Mule Pro Series a fost proiectat atat pentru versiunile pe benzina, cat si pentru cele diesel. Apoi, ventilatorul in doua viteze genereaza pana la 20.000 BTU, adica in jurul a aproape 6 kW/h putere. Cu ajutorul a doua fante pivotante situate pe bordul vehiculului, de exemplu, incalzitorul Curtis reuseste sa dezabureasca parbrizul cu pana la 30% mai repede decat instalatia din fabrica. De asemenea, cele doua pale ajustabile sunt proiectate sa imprastie caldura in intreaga cabina.


Dash_View_resized20160229161619


Sistemul de incalzire se monteaza in spatele bordului pentru o potrivire complet integrata si finisaj si montarea, sustine Curtis, dureaza la jumatate din timpul montarii sistemului din fabrica, in conditiile in care montarea si demontarea sunt mult mai putin complicate, doar patru piese trebuie sa fie eliminate, fara sa se presupuna decupare sau perforare neplacute.


De asemenea, potrivit lui Curtis, sistemul sau de incalzire are un design integrat, asta insemnand ca nu exista nici o cutie care sa ia din spatiul pentru picioare, in interiorul cabinei, sub bordul UTV-ului. Sistemul, mai mult decat atat, are o supapa de inchidere, care-l transforma intr-un ventilator eficient pe timp de vara.


Kit-ul include absolut tot ce e nevoie, dispozitivele de montare, furtunurile de lichide de racire, cablajul electric si comutatorul de bord cu iluminare.


switch_jpeg20160302125224


“Ne-am apucat de lucru la sistemul nostru de incalzire dupa ce am petrecut o buna bucata de timp pe langa Kawasaki Mule Pro sa ii studiem configuratia si arhitectura, ca sa il intelegem foarte bine. Acum putem spune ca am reusit sa oferim un produs de o inalta valoare, care speram sa fie extrem de apreciat atat de dealerii nostri, cat mai ales de catre consumatorii finali. Am reusit sa facem sistemul foarte prietenos, predictiv si usor de montat, oferind o instalare mai rapida si performante mult mai mari decat sistemul de incalzire din fabrica”, a declarat Michael Alexander, vicepresedinte de vanzari si marketing al companiei Curtis.


Galerie foto:


ATV Kawasaki noi la cele mai mici preturi din Romania. Importam si distribuim toata gama de atv Kawasaki in Romania. Pentru detalii legate de atv-uri, preturi, oferte, accesorii, piese si service vizitati site-ul nostru de prezentare si nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe mail. Cumpara acum direct de la importator. Ofertarea este disponibila si in rate sau leasing.