STIRI
Noua linie de modele Brute Force Kawasaki 2016


inapoi la lista

Noua linie de modele Brute Force Kawasaki 2016
Noua linie de modele Brute Force Kawasaki 2016
Linia de Atv-uri Kawasaki Brute Force, se innoieste  cu caracteristici noi printre care enumaram : Electric Power Steering, motoare de 749cc sau 271cc cu un singur cilindru, iar toate modelele sunt construite sa acopere o gama cat mai variata de necesitati si bugete. Brute Force 750 4x4 au implementat sistemul four-wheel drive pentru o siguranta mai mare chiar si in conditii aprige.

Toate atv-urile Brute Force sunt construite pe un cadru robust. Motoarele Kawasaki si-au dovedit deja fiabilitatea si puterea asa ca, putem spune ca "familia" Brute Force este perfecta pentru un weekend plin de distractie.

Kawasaki Brute Force 750 4x4 EPS 2016  & 750 4x4i EPS CAMO 2016

Alimentate de un motor de 749cc V-twin, atv-urile Brute Force 750 4x4i EPS si EPS Camo pot fi conduse fie in modurile two-wheel sau four-wheel, care pot fi selectate la doar o atingere de buton. Acestea beneficieaza si de Variable Front Differential Control, care asigura tractiune din plin atunci cand este necesar.

2016.kawasaki.brute-force750-4x4i-eps.camo_.front-left.studio

Puterea este transmisa prin Kawasaki Automatic Power-Drive System (KAPS) pentru cutia de viteze (CVT), care asigura o livrare de putere mai lina si necesarul de cuplu pentru orice situatii. Aceste modele au si un sistem de servodirectie, astfel ca, manevrabilitatea off-road este foarte usoara si permite riderilor sa ramana in șa mai mult timp.

Kawasaki Brute Force 750 4x4i 2016

Brute Force 750 4x4i are acelasi motor puternic V-twin si sistemul four-wheel drive dar, nu dispune de servodirectie. Foloseste acelasi cadru robust,are portbagajul frontal cu o capacitate de 39kg iar cel din spate cu o capacitate de 79kg. In plus, toate modelele Brute Force 750 4x4i sunt capabile sa care un total de 566kg gratie receiverului truck-style 2.

2016.kawasaki.brute-force750-4x4i.green_.front-left.studio

Kawasaki Brute Force 300

Al treilea si cel mai popular membru din familia de atv-uri Brute Force, este alimentat de un motor de 271cc care este setat sa ofere un cuplu la un rpm mic pentru o manevrabilitate precisa. Versatilul Brute Force 300 poate sa care unelte, mancare pentru animale sau vanat.

2016.kawasaki.brute-force300.white_.front-left.studio

 

Galerie foto:


ATV Kawasaki noi la cele mai mici preturi din Romania. Importam si distribuim toata gama de atv Kawasaki in Romania. Pentru detalii legate de atv-uri, preturi, oferte, accesorii, piese si service vizitati site-ul nostru de prezentare si nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe mail. Cumpara acum direct de la importator. Ofertarea este disponibila si in rate sau leasing.